Addiction

De parca nu erau destule, sau nu ar fi, dependente pe care le avem si Doamne sunt o gramada, unele bune si altele foarte rele.

Cunoasteti tipul de persoana care te poate asculta si chiar sa stie sa iti ofere niste sfaturi utile pentru problemele care le ai dar niciodata nu stie sau nu poate sa le puna in aplicare in cazul sau? Ei unul din ei sunt eu.

Cunoasteti tipul de persoana care este constient de gravitatea unui fapt, care cunoaste urmarile, consecintele acelui lucru negativ dar nu se poate oprii din a-l face ? Ei unul din ei sunt eu.

Cunoasteti tipul de persoana care ar dori sa renunte dar nu cere ajutorul invocand motive pe care doreste sa le creada cu adevarat cand defapt stie ca sunt doar scuze? Ei unul din ei sunt eu.

Cunoasteti momentul scurt de satisfactie care il ai in momentul in care ai impresia ca dependenta ta ti-a adus vre-un tip de castig ? Ei si eu l-am cunoscut.

Cunoasteti momentul in care iti pui ultima speranta ca va fi bine in acea tampita dependenta si da gres total? Ei si eu l-am cunoscut.

Cunoasteti momentul in care mereu iti spui dupa fiecare etapa de dependenta ca nu o mai faci, gata s-a terminat, ca esti puternic si poti sa o lasi ? Ei si eu l-am cunoscut.

Toate aste si nu numai le-am cunoscut le cunosc inca, am fost si sunt acel tip de persoana.

Ce e de facut ? ce am eu de facut ?

Keep searching…

Un gând despre &8222;Addiction&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.