trece timpul

Maine poimane schimb prefixul cu nr 3 si da imi este dor de zapada din care imi faceam cazemata si in care ma jucam ore intregi.

Te uiti la ziua de ieri si iti spui ca a trecut repede fara sa realizezi ca asa se aduna cativa ani de zile in care nu ai facut nimic.

Poate cu nu ai ce sa faci , poate ca fiecare ne cosideram mici pentru a face ceva mare desi evenimentele recente spun altceva, atunci unde naiba e problema ?

Ca popor avem o mentalitate destul de diferita fata de occidentali, ca individ am vrea sa facem o schimbare, oare un popor nu e format din mai multi indivizi ?

Ok, documentar fain facut de Leo, motivant pentru mine, dar nimic nou nu mi-a spus fata de ceea ce stiam deja si eu si cred ca si alti carora le pasa un pic sau le place sa fie informati in domeniu.

Stiti cand merge o persoana la dentist? cand nu mai doarme noptile de durere. Si da sunt multe reclame legate de sanatatea orala.

Cam asa e si cu restul lucrurilor in viata si asta ne face oameni tristi,

Recomand si documentarul de mai jos, ceea ce se intampla cu topirea ghetarurilor nu e o gluma si din pacate noi inca radem.

 

Ce e de facut, ce putem face noi ? Nu stiu, dar un lucru e sigur, cei care pot decide pentru o masa de oameni, pentru o tara, trebuie sa fie obligati sa ia decizile care se impun astfel ca si copii nostri sa mai faca cazemate din zapada,

 

http://channel.nationalgeographic.com/before-the-flood/videos/before-the-flood/#

Ar trebui sa mergem cu toti mai des pe la dentist !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.