Revedere…

Timpul ne aduce fire albe in par , dar mult mai multa experienta de viata. Si oamenii vin ….si pleaca…fara sa gandesti macar o clipa ca pot reaparea in viata ta intr-un moment neasteptat. Si oare sa fie o coincidenta sau pur si simplu o nevoie?

Rataceam printre cuvinte si ganduri….printre sunete pe portativ…Iar un gand de mult strain mie, ma gasea la fel de trista.  Trecutul incepuse sa-si puna iarasi amprentele, iar prezentul ma stapanea. Fara sa mai pot rosti ceva, priveam ca si cand clipele n-ar fi  murit nicicand. Si n-as fi vrut sa fie asa, dar ratiunea mea era prea lenesa. Iar sufletul imi picta fiecare pas pe care-l faceam, iar ochii mei nu vroiau sa mai „priveasca”.

 Zambeam printre lacrimi de bucurie, si plangeam printre zambete de tristete. Privirile se contopeau fara a pune intrebari. Nu ceream raspunsuri deja stiute.

Si cand crezi ca mugurii  infloresc, flori de gheata ii cuprind. Albul lor cersesc o raza de soare.Un glas train parca cunoscut. O voce cunoscuta …si totusi straina. Revedere…..doar atat!

Un gând despre &8222;Revedere…&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.