Umbrele

Ce este o umbrela ?

Cat de repede deschidem o umbrela ? 

Un obiect din fie ce material care are o foma predefinita cu scopul de a ne proteja de apa , soare sau orice mama natura ne mai ofera.

Hmm , cat de des facem din trupul nostru o umbrela ? , cat de des deschidem o umbrela pentru a ne proteja  sufletul de de efecte sau evenimente exterioare ? cat de des ne-am dori o umbrela si totusi nu o avem ?

Mergeam spre casa , ma plimbam mai mult cu castiile in urechi afara ploua sau cel putin incerca arau doar cativa stropi rataciti de un nor , dintr-o data ridic privirea din pamant si o mare de umbrele mi se arata in fata ochilor , umbrele de toate marimile , culorile si formele posibile , umbrele sub care intrau 4 oameni de zici ca era din aceea de plaja , dar cu toate astea afara de abia picura .

Mie imi placea ploaia parca fiecare strop ma hranea si ma curata .

In principiu ce vroiam sa zic e ca noi oamenii in general nu asteptam niciodata sa vedem ce se intampla in secunda urmatoare ci mai bine deschidem o umbrela .

Cred ca in sinea noastra ne e frica unul de celalalt si mereu avem la noi o umbrela cel putin intredeschida daca nu deschisa la maxim in momentul incercari de a relationa , nu vreau sa fiu inteles gresit normal ca nici prea mult nu e bine dar totusi in general e peste limita deschisa .

Ca niste ziduri pe care fiecare dintre noi le construieste mereu in jurul sau in incercarea de asi apara teritoriul de frica celuilalt cand defapt nici nu ne-am interesat daca avem de ce sa ne temem sau nu .

Nu te mai chinuii zi de zi sa mai pui cate o caramida pe zid , inchide umbrela , accepta situatia si bucurate de ce e dat .

 

Un gând despre &8222;Umbrele&8221;

  1. lacrimidecristal 10/06/2013 / 21:10

    Umbrela o putem tine deschisa sau inchisa. Cand o deschidem nu stim cum sa o tinem sa ne aparam de stropii reci. Cand o inchidem lasam soarele sa ne inunde fata d=fara sa ne pese cand ne arde. Si-atunci asteptam umbrela altuia care de fapt o are rupta! In schimb ne putem pune gluga in cap chiar daca apa trece prin ea, chiar daca la soare ne e cald!!!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.