Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi din toata inima si niciodata nu regreta ceva ce te-a facut sa zambesti!

Viata este scurta……si ne  incearca cu fiecare fapta, cuvant si simtire din noi. Nu stiu ce inseamna regula, ce trebuie sa respecti si ce nu. Cred ca fiecare din noi are propriile reguli care considera ca merita calcate sau nu.

Iarta repede! Iertam pentru a fi iertati, caci stim ceea ce gresim si cu toate astea „incalcam regulile”.

Saruta incet! Cat de repede am putea-o face? Atingem buzele cu senzualitate…..inchidem ochii si trandafirii parca ne deschid poarta spre spre un camp de flori. Le simtim mirosul atat de profund….Si totusi, sarutam incet si plecam!

Iubeste cu adevarat! Poti iubi si neadevarat? Poate ca este spus doar metaforic! Da, fiecare iubim o data, de doua….Daca vrei paradisul, priveste in ochii mei, sunt limpezi cand stelele sunt albastre…Daca vrei paradisul uita-te de doua ori….

Razi din toata inima! Rasul ne creste buna dispozitie , ne ajuta sa avem o stare de sanatate buna , rasul ne indragosteste si atunci de ce sa nu o facem ?

Niciodata nu regreta ce te-a facut sa zambesti ! A trai cu regrete e ca si cum ai incerca sa traiesti azi dar tu esti prins cu lanturi de ziua de ieri , nu lasa ca regretele sa fie lantul care te tine in loc si mergi inainte mereu , nu e timp de regrete viata e scurta !

blog-image-be-yourself-001

Aceasta fraza care da titlul acestei postari am auzit-o de la un prieten chiar pe la inceputul acestui blog si mi-a placut mult , reprezinta in cateva cuvinte cum poti sa ai o viata frumoasa si fericita si de atunci face parte din descrierea blogului , e reprezentativa pentru mine si pentru ceea ce cred eu .

Traieste fara regrete , savureaza fiecare  miros de trandafir , gusta si simte buzele partenerului , nu trai cu ranchiuna , iarta-i pe cei care iti gresesc , nu uita ca roata e rotunda si indiferent de timp ea tot se intoarce si daca Dumnezeu nu exista cu siguranta karma exista , sau orice altceva care are grija de toti , rasul tau ii poate deranja pe alti mai rau ca orice altceva , rasul tau inseamna ca esti indiferent de cei care nu merita , rasul tau inseamna mai mult pentru persoanele de langa tine decat iti imaginezi .

Viata asta nu e atat de complicata pe cat ne place noua sa credem sau pe cat o complicam noi , dar mai esti si partea in care ne-o complica alti , societatea asta , nivelul de mentalitate .

2 gânduri despre &8222;Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi din toata inima si niciodata nu regreta ceva ce te-a facut sa zambesti!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.