Viata, un joc dublu

Aseman viata cu doua axtremitati care nu se pot lega sub nici o forma, dar care formeaza un tot amandoua!

Tot timpul am crezut ca atunci cand te afli intr-una din cele doua extremitati (cand esti mult prea sus sau mult prea jos) sa nu iei decizii importante. Si DA, viata m-a incercat de atatea ori, iar deciziile….nu stiu cat de corecte au fost sau nu. Pentru ca si gresite fiind, ele au dus cursul vietii asa cum este si in moementul in care acum scriu.

Am avut ocazia sa privesc viata si ea pe mine din doua unghiuri total diferite. Dar din ambele unghiuri sunt si  avantaje si dezavantaje. Nu stiu sa pot cantarii greutatea lor sau importanta lor. Si-atunci apare dilema: alb sau negru? Albul…puritatea, frumusetea…idealul….dar in acelasi timp dorinta unei pete de culoare. Negrul…intunecimea, tristetea….golul care te macina….dorinta de lumina!

Si ma intreb, ce este viata? Un joc dublu, un labirint cu mii de drumuri care te duc si te intorc. Nu sunt sageti care sa te indrume, si nici in buzunar firimituri sa poti lasa o urma. Dar cu siguranta urme raman in inima indiferent daca ea vrea sa le primeasca sau nu!

Si iarasi ma intreb, ce este viata? Zeci de sentimente ….idei sute……si decizii una!

Cand toamna iti este in suflet, suspini! Si ochii iti plang….Cand primavara vine, zambesti iarasi! Iar florile infloresc….Si jocul dublu al vietii nu te intreaba daca vrei sa ploua sau sa te arda soarele. Si fara sa ne dam seama, viata de fapt are un singur sens, acela pe care noi il alegem!

Un gând despre &8222;Viata, un joc dublu&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.