Pretul Iubirii ?

Totul are un pret , chiar si viata are pretul ei , fie prin karma , fie prin credinta sau ca vrei sau nu, ca e de bine sau de rau totul se plateste . 

De obicei toata lumea isi doreste numai bine asta e clar dar nu ne gandim niciodata la consecinte, la pretul platit de noi sau de alti ca sa ne fie bine , ideea de mai bine si de bunastare face ca egoismul sa fie mai ridicat .

Printre cele mai mari pariuri ale omului cu viata e dorinta de a fi iubit si a iubi, pentru sentimentul de a sti ca este pe drumul cel bun pe treptele sociale si sexuale unii oameni ar plati orice , dar oare merita a plati chiar orice ?

Care e pretul iubirii pana la urma ? Viata , moartea , monotonia, indiferenta sau criticile lumii, fiecare plateste intr-un fel.

Viata pentru iubire ? Cred ca e cam in antiteza aceasta asociere, deoarece iubirea nu cred ca presupune la renuntarea vietii proprii ci la compunerea impreuna a unei vietii comune mai bune pe ideea proverbului romanesc : Unde-s doi puterea creste !

Totul tine de alegerea fiecaruia daca plateste , daca ii e mai bine si cu cine se asociaza .

Compromisurile pe care le facem in fiecare zi  sunt plati constiente ale actiunilor noastre , dar ce facem cand nu stim care e plata pactului si ne trezim la final ca plata e mai mare decat rasplata ?

Suntem noi oameni destul de puternici pentru a accepta sa platim ?

Care e pretul tau ?

 

 

2 gânduri despre &8222;Pretul Iubirii ?&8221;

  1. Alex 08/11/2012 / 12:44

    Din punctul meu de vedere iubirea este cel mai important lucru de pe planeta. Este viata oricarei persoane. Doar ca exista doua tipuri de iubire, platonica si fizica. Fizica este dragostea pentru sex, iar platonica pentru ca esti aproape, pentru ca respiri, dormi, razi, te superi… Ca persoana iubita naste un copil, pentru ca iti iubesti mama, tata, toata familia, te ingrijorezi pentru ei, desi de multe ori nu arati… pentru faptul ca traiesti si vezi lumea asta… Aceasta iubire ar trebui sa fie inerenta in fiecare pesoana…

    Apreciază

  2. lacrimidecristal 08/11/2012 / 19:05

    De obicei toata lumea isi doreste numai bine asta e clar dar nu ne gandim niciodata la consecinte, la pretul platit de noi sau de alti ca sa ne fie bine , ideea de mai bine si de bunastare face ca egoismul sa fie mai ridicat . ………….asta spuneai tu in articolul tau si indraznesc sa te contrazic. De ce? Egoism? La mine acest cuvant nu-si face loc! Nu-i cunosc sensul si nici nu vreau! Am stiut sa renunt la tot pentru persoana iubita!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.