in cautare de …

Cautam o viata intreaga sa gasim , ce ?

Cautam in amintiri sa invatam din trecut , cautam sa cladim un vitor noua si poate cuiva de langa noi , cautam sa nu ranim un suflet sau cautam sa hranim o inima .

Cu totii credem conform societatii in casatorie , o familie sau cel putin majoritatea o fac si ne apucam sa cautam , sa aflam din experientele parintilor si sa invatam din greselile lor , dar oare o facem cu adevarat ?

Nu cred ca suntem atat de lucizi incat sa invatam din experientele altora doar ne place sa le auzim,  nici macar nu ne ferim de aceleasi probleme ; pana cand nu ne vom lovii singuri cu capul in zid nu vom baga de seama doar ca problema la cei mai tineri e ca trebuie sa ne lovim de mai multe ziduri ca sa ne dam seama ca doare in schimb ce pe vremea cand mama era fata mare un zid era destul .

Cautand aflam ca viata nu e atat de usoara precum credeam si s-ar putea sa nu ne placa ce descoperim , ce e de facut ?

Cautam sa crestem repede sa ajungem sa luam propriile decizii sa avem raspundere , dar poti sa te gandesti in 10 ani unde vei fi ? Sigur si atunci vor veni momente in care iti vei spune : Doamne ce bine a fost cand copil eram !

E cautarea o solutie ? e bine sa cauti ?

Da , daca ne gandim la cautare ca la un proces de evolutie da merita sa cautam si sa progresam mereu chiar daca dam de greu , trecem peste si asa va deveni o amintire din care sa invatam.

Cauta mereu ! …………………………………………………..Vei gasii ceea ce cauti !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.