SkirtBike Arad

Salutari voua tuturor celor care sunteti interesat de acest eveniment , celor care ati citit si impartit acest articol , revin cu un update cu afisul oficial al evenimentului Skirt Bike Arad :

Va asteptam cu mare drag !

Femei frumoase , doamne si domnisoare si cel mai important lucru sportul , sportul menit de a infrumuseta  si  binedispune fiecare participant.  Toate acestea se vor putea vedea si la Arad printr-un eveniment numit SkirtBike in data de 3 iunie .

 Evenimentul SkirtBike a fost iniţiat de către VeloBello în anul 2010, iar anul acesta pe lângă Bucureşti, Iaşi, Timişoara şi Sibiu se va organiza şi la Arad.
SkirtBike Arad îşi propune să introducă bicicleta în viaţa de zi cu zi a femeilor şi a tuturor românilor lipsiţi de prejudecăţi.  În Arad, acest eveniment este organizat de către Asociaţia “Bike For All” www.bikeforall.ro în colaborare cu Asociaţia ”Paşi peste Graniţe”  si Lidia Flutur(https://www.facebook.com/flutur.lidia).  Obiectivul principal al acestui proiect este organizarea unei parade (promenadă) pe bicicletă la care vor fi prezente doamne şi domişoare care vor pedala în ţinute chic.

Mi-e mi se pare o idee super tare menita sa arate oamenilor ca locul unei femei nu e numai la cratita si ca se stiu distra la fel de bine ca si noi , eu as incerca sa fac acest lucru si asociat cu alte cauze care sa atraga atentia asupra unor anumite proiecte , probleme care ar putea afecta toti oamenii, de ce sa nu facem un mars pe bicicleta pentru a arata implicarea si faptul ca oamenilor le pasa legat de distrugerea naturii in mod alarmant si taierea padurilor ilegal si mai ales nepedepsirea celor vinovati , un mars care sa fie facut la unisol cu mai multe ONG , sau de ce sa nu facem noi cei care se considera bloggeri un mars pe biciclete prin tara impotriva privarii de libertate online si nu numai si cred ca as mai putea gasi multe alte asemenea cauze, daca sunt binevoitori sunt deschis la discuti pentru eventuale organizarii .

Si acum sa va mai spun cate ceva despre SkirtBike Arad 2012 :

Organizatorii isi propun sa incurajeze femeile sa foloseasca bicicletele ca mod de viata, în transportul lor de zi cu zi si sa inteleaga ca mersul pe bicicleta nu le restrictioneaza in nici un fel activitatea, ele putand purta orice fel de îmbracaminte fara a-si pierde feminitatea.

Parada biciclistelor va avea urmatorul traseu: Piata Avram Iancu – Palatul Administrativ – Piata Podgoria – Gara Mare CFR si retur.

Dupa promenada pe doua roti toate participantele sunt invitate pe terasa KF la limonada si desert!

Inscrierile se fac la adresa http://bikeforall.ro/inscrieri-skirtbike-arad sau in ziua evenimentului 03 iunie 2012, pana la ora 11:00 in Piata Avram Iancu.

 Premiile se vor acorda si pentru: cel mai inalt toc, cel mai original cos, cel mai frumos zambet,… + premii surpriza la TOMBOLA

Gasiti si mai multe informatii accesand :

Site-ul organizator : http://bikeforall.ro/evenimente/skirtbike-arad/

Pagina de facebook a evenimentului :   https://www.facebook.com/pages/SkirtBike-Arad/230703417045619

Aici aveti invitatia pe facebook la eveniment : https://www.facebook.com/events/416085465088362/

Ce rol am si eu pe aici in toata chestia asta , voi incerca sa imortalizez in fotografii cele mai frumoase momente ale evenimentului , sper sa imi iasa 🙂 .Voi reveni bineinteles si aici si pe facebook  cu fotografii de la eveniment .

Ma intreb cum vor iesi fotografiile facute de pe bicicleta ca ma duc si eu cu tohanul meu ( cred ) 🙂 .

Asa ca daca esti din Arad si fie ca vrei sa participi sau doar sa privesti si sa susti acest eveniment te asteptam pe data de 3 Iunie 2012 , incepand cu orele 11 : 00 in Piata Avram Iancu .

De abia astept !!!

3 gânduri despre &8222;SkirtBike Arad&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.