Martie ( ieri si astazi )

O data cu luna Martie a venit si primavara cel putin calendaristic , a sosit si luna cadourilor o luna mult asteptata de toate  domnisoarele si doamnele .

Intrebarea e ce mai faci cadou de  1 Martie  ?

Martisoarele , astea au evoluat in timp mai ceva ca industria auto daca iti permiti acum poti sa cumperi si martisoare de valori astronomice , dar ce ma intreb eu e daca domnitele din ziua de azi accepta cu acelasi drag si bucurie un simplu martisor de 1 leu reprezentand un cosar legat cu un snur alb cu rosu la fel cum ar accepta un martisor cumparat de la vreo bijuterie ?

Simplul buchetel de ghiocei legat cu un snurulet alb-rosu nu mai e deajuns acum, ci trebuie sa intri intr-o florarie din care sa iesi cu un buchet de trandafiri albi si rosi .

8 Martie ziua femei ce frumos ! dar nu era mai bine daca o puneau si astia in Mai ? 2 ture de cadouri e mult si pentru un barbat 🙂 .

Din nou se cadorisesc fetele cu flori si ciocolata de parca nu aprimit destul si in 14 februarie si prin 24 februarie si sigur si in 1 Martie asta era cadoul clasic de pe vremurile trecute , acum trebuie sa mai investesti si sa mai adaugi ceva pe langa asta altfel o domnisoara nu te prea baga in seama, deci baieti trebuie sa cumparati de la fata ceea ce ar fi normal intr-o relatie de oferit . Bineinteles inca pentru mame cadoul de model vechi e suficient .

De ce atata prefecatorie in aer in aceasta peroada ?

Avansam atat de mult in a pretui materialul in zilele astea incat uitam semnificatia unui gest si asta e crunt si dureros !

Un gând despre &8222;Martie ( ieri si astazi )&8221;

  1. Lore 02/03/2012 / 18:23

    Barbatul ofera cadouri in alte zile decat 1, 8…..(sau alte zile detestate de barbati), numai femeilor cu adevarat FEMEI! Numai o FEMEIE poate fi altfel surprinsa decat in acele zile!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.