vise si visatori

Cati oameni de pe pamant oare nu viseaza cu ochii deschisi ? Cat de periculos e sa visezi cu ochii deschisi si care sunt riscurile ? E bine sa fi un visator ?

Cred ca la aceste intrebari cel mai bine ar putea raspunde un psiholog cineva care are cate ceva habar de starea pe care ti-o impun visele dar simt ca trebuie sa imi spun si eu parerea .

Eu cred ca pe de-o parte e bine sa sa ai vise si sa visezi simplu si frumos cu ochii deschisi dar in acelasi timp poate fi si fatal acest lucru . Visele pot fi uneori teluri pe care cu toti ni le dorim si asa ne putem motiva ( ca vb in articolul precedent de auto-motivare) sa luptam pentru a atinge scopurile propuse , acum depinde si cat de palpabile si realiste sunt visele noastre si daca dispui de mijoacele necesare .  Partea rea e atunci cand dai cu capul rau tare de zid si realizezi ca ai trait pana in acel moment doar din vise si nu ai fost in stare sa crezi si sa realizezi cat de cruda e realitatea , acele momente sunt cruciale in existenta unui visator .

Cred ca persoanele care traiesc in si din vise pot avea probleme mari din punct de vedere psihologic in momentele in care fac diferente dintre vis si realitate pentru ca vazand visul cum se destrama in fata lor pot intra mult mai usor si repede in depresie , stare din care ai nevoie de forta ca sa poti iesi . Daca visele sunt cat de cat realizabile acest lucru te poate ajuta sa mergi mai departe indiferent cat de tare ai fost lovit pentru ca iti ofera acel ceva de care sa te legi si pentru care sa speri. Am auzit o fraza foarte interesanta care spune cam asa : ”nu pot visa si eu,cand sunt atatia visatori pe pamant cineva trebuie sa ii trezeasca pe restu” , sincer pentru mine e cam dura .

Deci a fi sau a nu fi un visator sau intre a trai din vise si a fi relistul complet toate acestea e ca o sabie cu 2 taisuri , trebuie sa sti cum sa o apuci pt a te rani cat mai putin .

I am a dreamer and always will continue to dream!!!

Un gând despre &8222;vise si visatori&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.