sentimente

SENTIMÉNT  1) Proces afectiv care reflectă atitudinea emoțională a omului față de realitate; simțământ, sentimente care aduc satisfacție sufletească și care stimulează activitatea omului , sentimente care tulbură spiritul și demoralizează. 2) Atitudine afectivă față de cineva sau față de ceva; simțământ. 3) Convingere proprie; impresie intimă.

Aceasta este definitia care o gasiti prin dex despre ce inseamna cuvantul sentimente , acum pentru fiecare dintre noi oameni dar si animalele acest cuvant ia sensul care doreste fiecare . Pentru uni nu e grea definitia sentimentelor ci se pune problema ce faci cu ele atunci cand le ai , cum le administrezi astfel incat rezultatul sa fie unul pozitiv .

Sentimentul de iubire e unul dintre cele mai frumoase si care pune cele mai multe intrebari uneori fara raspuns , indiferent de care tip de iubire vorbim , ei dragostea asta e foarte smechera ea de felul ei la inceput te pune la fel si fel de teste si apoi vin rezultatele bune sau rele . Magice s-ar putea numii momentele in care esti indragostit/a simti ca plutesti , simti emotiile fiecarei intalniri cu persoana respectiva , fluturasii zburda de fericire prin tot corpul tau . 

Sentimentul de ura e unul care poate face atat de mult rau incat tu ca persoana nu mai constientizezi acest lucru cand esti cuprins si condus de acest sentiment .

Sentimentele indiferent cum sunt ele sunt absolut necesare pentru definirea caracterului fiecaruia dintre noi . 

Oare cum ar fi lumea asta in care traim daca nu ar exista sentimentele ?  

Chiar daca am imaginatie eu nu vreau sa ma gandesc cum ar putea exista o asemenea lume .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.