Te iubesc , femeie !!!

Intotdeauna am iubit , iubesc si voi iubi mereu femeia, teoretic asa e si normal ca doar sunt barbat 😀 , 8 Martie ziua femeii defapt eu cred ca lor  ar trebui sa le ducem recunostiinta mereu, ziua lor in fiecare zi , de ce ? 

1. pai o femeie ti-a dat viata , ea fiind mama ta

2. o femeia a dat viata parintilor tai , bineinteles o femeia diferita pentru fiecare parinte deci o femeie iti e bunica

3. o femeie va da viata copilului tau

4.si mai sunt multe alte motive intemeiate pentru care ar trebui sa ii multumesti unei femei .

Eu mereu voi aprecia femeia pentru complexitatea ei si mai ales pentru ca mereu mi-am iubit iubesc si imi voi iubi mama, e clar pentru mine in definitita cuvantului femeie trebuie sa se regaseasca mama .

Cred ca si in partenerele mele de viata am cautat mereu sa o vad  pe mama si cred ca o voi face si in continuare ( asa ca daca sunt pretendente la mine incercati sa fiti ca mama :)):D ) , defapt cred ca asta e un lucru pe care il cauta cam toti baieti in general in femeia cu care doreste sa impartaseasca iubirea .

Faptul ca feminitatea la femei e ceva de admirat fata de masculinitatea barbatului le pune parca pe ele intr-o superioritate sociala , bine adevarul e ca si noi ca barbati deja uni devin prea femini asta e, dar e clar ca si noi stim sa ne comportam adecvat mediului in care suntem si uneori mai stilat si elegant .

Nu doresc ca aceast articol sa fie o comparatie intret femeia si barbat , nu vreau sa discrimineaz nici o parte ci vreau ca prin aceasta sa imi arat recunostiinta pentru femeile care stiu si pot fi si mame si sotii si prietene si casnice si mai ales peste toate cele care stiu sa fie femei.

Cu toata dragostea ce v-o port in inima si suflet va ofer un trandafir :


O floare oferita din inima si suflet e mereu un mesager frumos pentru a va arata voua femeilor cat de mult va iubim , poate nu stim sa o spunem asa des cum ati vrea voi dar unii stiu sa o arate mai bine .

Ce e femeia pentru un barbat :

„Femeie te iubesc„ spunea demult si Mihai Constantinescu intr-o melodie care parca caracterizeaza femeia :

Intotdeanua Mihai Margineanu a stiut sa spuna cate ceva desapre femei :

Si uite de’asta te iubesc femeie :

5 gânduri despre &8222;Te iubesc , femeie !!!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.