horoscop cu rautate

Ati observat ca de obicei in horoscopul zilnic de obicei ti se spune doar lucruri bune despre tine iar cele mai rele sunt camuflate bine , intr-un horoscop general despre zodia ta majoritatea lucrurilor spuse acolo sunt cele bune despre tine cel putin asta am vazut eu pana acum cand am primit de la un bun prieten un e-mail cu horoscopul rautacios , si citiind la zodia mea trebuie sa recunosc ca se cam adevereste 🙂 .

Berbec (21.03-20.04)

Planeta dominantă: Marte, planeta încăpăţănării şîncăierărilor.

Animalul sacru: bărzăunul

Personalitate: Berbecul guvernează capul, drept pentru care Berbecii sunt experţîn a se arunca cu capul înainte, a face doar ce-i taie capul şi a da cu capul de pragul de sus. Sunt foarte siguri pe ei în tot ce fac, chiar şi când fac cele mai monumentale prostii. Plini de energie şi iniţiativă, sunt atât de grăbiţşi de ocupaţi, încât nu au timp să gândească. Cu toate astea, îînţelepciunea lor nemărginită, ştiu întotdeauna ce e mai bine pentru ceilalţi. Nimeni n-are voie să-i contrazicăîn timp ce ei îşi strează dreptul inalienabil de a contrazice pe toată lumea. Specialitatea lor este viteza, din carecauză au mereu fel de fel de nătăi, arsuri sau tăieturi şi sunt clienţi fideli ai service-urilor şi asigurărilor auto. Cea mai mare afacere a vieţii lor este sexul, pe care-l practică numai din dragoste, chiar dacă dragostea respectivă nu durează decât o zi.

Meseria potrivită: director, pompier, instructor de sex, bungeejumper,spărgător de bănci.

Pizza magicăDiavolo.

Medicamentul norocos: energizantele


Taur (21.04-21.05)

Planeta dominantă: Venus, planeta trăndăviei şi a lascivitătii,

Animalul sacru: vaca indiană

Personalitate: Taurul e recunoscut pentru stabilitate şi perseverenţă,de fapt două modalităţde exprimare a lipsei de imaginaţie. Universullui se mărgineşte la ce poate să vadă, să guste sau să pipăie.Noţiunile complexe îl tulbură profund, iar îndărătnicia lui n-are semăn – dacă a apucat într-o direcţie, aşa o ţine. O schimbare demacaz ar implica un efort fizic şintelectual prea mare pentru lenea lui. În ciuda obtuzităţii, dă însă dovadă de o aprigă viclenie atunci când îşi apără pielea sau vrea să obţină ceva. E maestru în a scoate castanele din foc cu mâna altuia. Dincolo de falnica-i robusteţe,Taurul ascunde o abominabilă laşitate.

Meseria potrivită: contabil, lăutar, coafeză, manechin, porn-star,

degustător de maioneză.

Pizza magicăRusticana

Medicamentul norocos: întăritoarele (sexuale)


Gemeni (22.05-21.06)

Planeta dominantă: Mercur, planeta trăncănelii şnevricalelor.

Animalul sacru: papagalul

Personalitate: Gemenii sunt isteţşi foarte adaptabili, cu altecuvinte nişte oportunişti lipsiţde scrupule. Stăpânesc perfect artacomunicării şi pot să te mintă îfaţă fără să clipească. Sunt drăgălăşenia întruchipată când vor să obţină ceva şi de-a dreptul sadici când au chef să se joace cu nervii altora. Sprinteni şi îndemânatici, dispar când ţi-e lumea mai dragă şpot face nevăzute diverse obiecte care li se par interesante. Îşi scot din minţşefii şi consorţii, dar nici unii nu-i dau afară, din cauză se pricep să le spună bancuri. În dragoste, sunt deschişi tuturor posibilităţilor şi ar fi primii care ar subscrie la legalizarea poligamiei.Cu toate astea, în clipele romantice au tendinţa de a-şexprima pasiunea,uitându-se pe pereţi.

Meseria potrivită: agent de nzări, scamator, chelner, escroc.

Pizza magicăCalzone.

Medicamentul norocos: gargara.


Rac (22.06-22.07)

Planeta dominantă: Luna, astrul toanelor şscocirilor.

Animalul sacru: lipitoarea

Personalitate: Racul este un profitor nesătul, al cărui unic scop înviaţă e să care în bârlog tot ce-i pică în mână. Es te mai zgârcit şi mai apucător decât tot neamul hărciogilor la un loc. Se spune că ar fi diplomat, darîrealitate manipulează pe toată lumea ca săşi rezolve interesele … Zâmbeşte graţios, înşiră verzi şi uscate şi joacă tot timpul teatru, fiind foarte popular printre cei gură-cascăşi slabi de minte. Are mania de a coopta tot soiul de rataţi pe care îipsihanalizează sau îîndoctrinează cu predici filozofice oricuvântări patriotice. Îşi iubeşte casa, dar nu este lipit de ea. Ros de morbul vagabondajului, dispare periodic pentru diverse intervale de timp. Din nefericire, se întoarce mereuînapoi. În dragoste este adeptul romantismului siropos şi leşinat. Asta, la început, căci mai devreme sau mai târziu va scoate la bătaie un nimicitor arsenal de tocare măruntă a nervilor: toane, nazuri, îmbufnări, bombăneli,bănuieli, accese masochiste şşantaje sentimentale …

Meseria potrivită: politician sau afacerist interlop (la alegere),poet, cămătar, pitic de grădină.

Pizza magică: Quattro formaggi.

Medicamentul norocos: alcoolul


Leu (23.07-22.08)

Planeta dominantă: Soarele, astrul egoismului şîngâmfării.

Animalul sacru: pupăza

Personalitate: Leul este un lider înnăscut şi, ca toţi liderii, se înalţă strivindu-i pe cei cu mai mult bun-simţ decât el. Subordonaţii îi acordă respectul cuvenit, dar l-ar strânge de gât cu maximă plăcere. Ambiţie, ca nimeni altul; consideră a atins poziţia cuvenită doar atunci când nu mai are vreun loc alb pe cartea de vizită. Se iubeşte atât de mult pe sine încâîşi pupă oglinda de câteori se crede singur. Este aşa de obsedat de onoruri cădacă primeşte o cupă la campionatul de şotron, e în stare să umble cu ea atârnată la gât, să vadă lumea cât de grozav este. Atrage atenţia îoriceadunare: fie este cel mai înzorzonat personaj, fie aruncă cu banii în toate părţile, fie poartă o armă. Pozează tot timpul, doarmepe stânga fiindcă profilul drept îl avantajează mai mult şi arată cu degetul mijlociu ca săşi expună mai bine diamantul de multe carate. În dragoste, este la fel de înflăcărat ca un furnal şi la fel de discret o trompetă cu amplificator.

Meseria potrivităîmpărat, şef de bloc, portar de hotel, dresor, hingher

Pizza magică: Quattro stagioni.

Medicamentul norocos: toxina botulinică


Fecioară (23.08-22.09)

Planeta dominantă: Mercur, planeta trăncănelii şi a isteriilor.

Animalul sacru: ciocănitoarea

Personalitate: Zodiacele critică spiritul critic al fecioarei, punând-o astfel într-o situaţie critică. Cum, pe deasupra, fecioara mai e şi metodica punctuală şperfecţionistă , sfârşesc prin a-i scoate pe toţi din pepeni. Obsedată de igienă, detalii şi clasificări, este capabilă să caute bacteriile cu lupa, să frece duşumelele periuţa sau să pună rufele în maşina de spălat nu doar pe culori, ci şi ordinecrescătoare şi alfabeticăMiroase enervant de curat, ceea ce leagă spiritual de cânii şi pisicile din cartier. Fecioara este o fană a listelor, tabelelor şregulamentelor pe puncte, subpuncte, care, în loc să-i simplifice, îîncâlcesc teribil existenţa. Scurt, oricefecioară veritabilă este:

1. mereu ocupată cu o mie de nimicuri sau săşi bage nasul unde nu-i

fierbe oala.

2. tipicară;

3. ipohondră:

4. cicălitoare:

5 cărpănoasă:

6. maniacă:

7. absolut necesară (din păcate).

În dragoste, are ldura unei frapiere şi fantezia unui birocrat …

Meseria potrivităanalist politic, CTC-ist, agent de dezinsecţie,sora medicală (sau frate) …

Pizza magică: funghi.

Medicamentul norocos: toate, fără excepţie


Balantă (23.09-22.10)

Planeta dominantă: Venus, planeta trândăviei şi lascivităţii.

Animalul sacru: bibilica

Personalitate: Balanţa are certe înclinaţii intelectuale, utile în studiul aprofundat al programului tv, şi un înalt simţ artistic,reflectat în flerul cu care-şi asortează pantofii cu lenjeria. Plină de graţie şi eleganţă, umblă cu nasul pe sus, strâmbând suveran din el la oriceîncălcare a etichetei. Se zice că adoră confortul şi armonia,ceea ce în traducere liberă înseamnă că este leneşă şi n-are principii ferme … Despre Balanţă se mai spune că este o bună colaboratoare şi sfătuitoare: în orice problemă, expune câteva zeci de soluţii, ca apoi să-l lase pe celălalt să decidă. Cât despre vestitul ei echilibru, cel mai în măsură să comenteze ar fi psihiatrul care o trateazăÎn lipsa lui, se acceptă şi mărturiile apropiaţilor, adânc îngrijoraţi de viteza cu care-şi schimbă părerile şi de costurile rite ale dulciurilor pe care le înghite atunci când e deprimată. Cel mai de seamă lucru din viaţa ei este dragostea, subiect bogat îdetalii picante, prea indecente ca să poată fi relatate.

Meseria potrivită: agent matrimonial, arbitru, escortă, gigolo, tester de hamace, rentier.

Pizza magică: Capricciosa.

Medicamentul norocos: gelul anticelulitic.


Scorpion (23.10-21.11)

Planeta dominantă: Pluto, planeta obsesiilor şi paranoiei.

Animalul sacru: vipera

Personalitate: Scorpionul are foarte mult magnetism personal: atrage cuiele ruginite, cutiile de conservă, dramele şi ghinioanele. Are emoţii intense, idei fixe şi puterea de a deochea … Este atâde încordat, încât dă impresia că suferă, iar încordarea lui face să se defecteze obiectele din jur … Chiar şi cei apropiaţi sunt profund afectaţi, de unde şi bafta pe care o are la moşteniri. Ştie ce vrea,dar caută să obţină totul pe căi ocolite. E genul care mai bine îşi otrăveşte duşmanul decât să-i dea un pumn în nas. Paranoic, vede peste tot pericole, intrigi şi conspiraţii. Asta nu-l împiedică să umble cu fitile şi să-i manipuleze pe ceilalţi. Îi consideră prieteni doar pe cei de care se poate folosi, iar prietenii n-au încredere îel,fiindcă ştiu că n-are mamă, tată sau scrupule, şi atacă subversiv, sub centură … În dragoste, este un obsedat sexual frustrat, gelos şi posesiv, care-şi scoate din minţi perechea cu bănuielile şcu gusturile lui anormale.

Meseria potrivită: detectiv, medic legist, pândar, scafandru, vânător de fantome.

Pizza magicăSiciliana.

Medicamentul norocos: extractul de mătrăgună.


Săgetător (22.11-21.12)

Planeta dominantăJupiter, planeta exceselor şi a glumelor proaste.

Animalul sacru: grangurul

Personalitate: Săgetătorul este un inconştient optimist, a ruispecialitate este datul cu bâta în baltă: scoate perle după perle cu un aer de savant atotştiutor, face glume proaste şi râde fără rost. Este un snob care-şi poartă hainele cu etichetele pe-afară şi se laudă cu vedetele de teleshopping pe care le frecventează. Promite marea cu sarea, dar când trebuie săşiţină promisiunile este lovit de amnezie.Adoră maşinile, pe care le conduce cu plăcere şi cu mare vitezăîn cei mai falnici pomi de pe marginea drumului. fiindcă se crede cel mai tare, se bagă în bucluc şi trece razant pe lângă dezastre. Scapă însă cu bine, căci beneficiază de clauza berzei chioare, care i-a fost acordată pentru a nu rămâne zodiacul doar cu 11 zodii. Când se îndrăgosteşte, iubeşte cu foc, din toată inima … Problema e că,având o inimă foarte mare, alesul sau aleasa se poate trezi într-unventricul teribil de aglomerat.

Meseria potrivităparlamentar, sociolog, pocherist, paraşutist, turist.

Pizza magicăHawaiana.

Medicamentul norocos: laxativele.


Capricorn (22.12-20.01)

Planeta dominantă: Saturn, planeta parvenirii şanchilozării.

Animalul sacru: catârul

Personalitate: Capricornul e un parvenit planificat, care se chinuie să ajungă în moţul ierarhiei şi-şi urmăreşte interesele cu îndârjire de buldog. Perseverenţa cu care merge pe drumul stabilit arată că de fapt nu are alternative sau alte bucurii în viaţăÎncăpăţânarea lui este monumentală – mai mare ca a Berbecului şi a Taurului, care sunt, totuşi, nişte vietăţi relativ normale. Şi la capitolul rezistenţă stă bine – în cazul unui cataclism planetar s-ar număra printre puţinii supravieţuitori, alături de şobolani şi insecte. Grozav de suspicios şi sigur că nimeni nu e mai competent ca el, n-are somn dacă nu controlează totul. Deţine un stoc impresionant de temeri şi complexe pe care, fiind foarte orgolios, face eforturi să şi le mascheze. Deaici, o permanentă încordare, care-i dă aerul cuiva care a înghiţit o coadă de cazma., fiind din cale-afară de plictisitor, îşi găseşte greu o pereche care să-l suporte. Singurul care îl tolerează este alt Capricorn.

Meseria potrivităîasigurări, IT, liftier, călugăr, paznic.

Pizza magicăMargherita

Medicament norocos: antidepresivele.


Vărsător (21.01-19.02)

Planeta dominantă: Uranus, planeta convulsiilor şciudăţeniilor.

Animalul sacru: ornitorincul

Personalitate: Vărsătorii sunt cele mai ciudate fiinţe de pe Terra, ceea ce explică frecvenţa mărită cu care sunt răpiţi de marţieni …Nu se ştie totuşdacă aceştia îi selectează doar pentru a le studia anomaliile sau fiindcă îi consideră o specie înrudită. Oricum, este ceva în neregulă cu ei, deoarece au idei stranii, reacţii imprevizibile şi fac totul pe dos faţă de restul omenirii. Se spune că sunt deschişi la nou, le place  experimenteze şi au o fire independentă. Asta înseamnă că dau banii pe prostii de care n-a maiauzit nimeni, adera la cele mai fistichii diete sau curente religioase şîi doare în cot de părerea celorlalţi. În plus, sunt deosebit de agitaţi, ceea ce nu este bine, căci excesul de energie le permite săşi pună în practică proiectele utopice şiniţiativele anarhiste. Prietenii îi suportă maximum două ore, iar rudele lor migrează în alte cartiere. Cât despre dragoste, Vărsătorilor nu leeste prea clar ce înseamnă.

Meseria potrivită: futurolog, revoluţionar, guru, vânzător de gogoşi.

Pizza magicăNapoletana.

Medicamentul norocos: sedativele


Pesti (20.02-20.03)

Planeta dominantă: Neptun, planeta confuziei şdependenţelor.

Animalul sacru: balena

Personalitate: Peştii sunt nişte vieţuitoare blânde şi buimace, care cred tot ce le îndrugă primul venit. În capul lor este un talmeş-balmeş de impresii şi intuiţii, ce face imposibilă o activitate neuronală decentă. Fiind incapabili să emită vreun argument logic, au devenit la rândul lor experţîabureală şîmbrobodire. Se spune că sunt creativi şi talentaţi, ceea ce înseamnă că producţiile lor îi turmentează atât de tare pe ceilalţi, încât le anihilează puterea de discernământ … Foarte sociabili din fire, se înţeleg de minune cu animalele, handicapaţii, delincvenţii şspiriduşii de casă. Misterele şi superstiţiile exercită asupra lor o mare fascinaţie: admira grozav iscusinţa cu care îşi apără intimitatea monstrul din Loch Ness, iar când nu le place vremea de-afară îşi îmbracă plini de încredere hainele pe dos. Dar marca lor distinctivă este enorma capacitate de a iubi. Peştii se îndrăgostesc total şiremediabil de cine nu trebuie,când nu trebuie sau de câte persoane nu trebuie!

Meseria potrivită: veterinar, fotograf. curăţitor de piscine, hipiot,

medium, traficant.

Pizza magică: Tonno.

Medicamentul norocos: Untura de peşte

2 gânduri despre &8222;horoscop cu rautate&8221;

  1. Raoul 22/09/2012 / 12:02

    Ha ha ha, buna asta.Ca si un varsator va spun ca nu suntem rapiti de nimeni, plecam doar acasa. 😉

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.