romantism

Ei un cuvant delicat pt unii sau unele si un cuvant simplu fara nici un sens pt alti sau altele . Pentru inceput sunt foarte curios sa aflu niste raspunsuri la cateva raspunsuri legate de acest subiect :

Mai e la moda romantismul ?

Se mai cauta romantismul ?

Mai sunt persoane romantice si daca da de ce nu se arata ?

Care e impresia generala in privinta romantismului ?

Cum se manifesta romantismul acumin zilele noastre  atat la femei cat si la barbati ?

Stiu ca sunt intrebari la care poate nu voi afla raspunsuri dar e pacat ca romantismul sa nu existe . Simt ca am ajuns in aceasta era in care daca iti arati cu adevarat sentimentele si iti deschizi sufletul in fata unei persoane risti sa te alegi cu inima strapunsa (sa nu spunem cu o palma sau un pumn in functie de situatie . Am observat in schimb ca de la romantism s-a trecut la o stare mai avansata si anume vrajeala 🙂 , da asa se numeste si vad ca lumea se lasa tot mai aprinsa in aceasta vrajeala , sa zicem ca e un progres ? nu cred mai degraba se arata cat de usor influentabili suntem si cat de prosti putem fi noi oameni daca cadem plasa unor vrajeli simple si grosolane (oricum observ o crestere a faptului ca unor persoane le place batjocoreala) .

Pe vremuri, cand eram eu tanar defapt cred ca acum vreo 5 ani de zile lumea era mult mai deschisa spre romantism,spre mrejele iubirii care plutea prin aerul pe care il respirai  in schimb acum parca am inchis toate portiile catre posibilitatii oferite de roamantism, ne e frica sa mai recunoastem ca da iubim o persoana, oare in asa stare ne-a adus viata sociala si felul in care supravietuim incat sa uitam sa fim iubitori , dragastosi , sa ne lasam furati de iubire? ….ma intreb oare mai simte cineva fluturasi in stomac sau acum fluturasii sunt inlocuiti cu erectii ( la baieti ma refer aici , ca domnisoarele inca nu au erectii ) 🙂 ?

Mie dor de perioada vietii mele in care eram un romanti incurabil , a fost frumos si voi incerca pana voi reusii sa mai traiesc acele sentimente.

Romantismul e singurul lucru care ne arata ca avem un suflet si o inima care iubeste , romantismul poate fi asemanat cu sentimentul si emotia singurele lucruri care ne deosebesc de celelalte animale . Asa ca nu va mai fie frica sa fiti romantici , pentru ca e frumos, e sensibil si cred eu atragator.

Un gând despre &8222;romantism&8221;

  1. danutdaniel 22/01/2013 / 18:18

    Da domnu meu cred ca ai perfecta dreptate in tot ce ai spus acum 2 ani in tot ce ai spus acum aproape 2 ani, doar mai sunt 4 zile pana acest articol ar trebui sarbatorit si cum spuneam repet iti dau mare dreptate in tot ce ai spus pur adevarat unele pers nu mai au acel romantism ptr ca le este teama sa arate si cei mai mult nu mai stiu ce este adevarata IUBIRE putini dintre noi pot fi sinceri si care pune pe primul plan sufletul nu doar aspectul fizic din pacate … mai mult nu stiu ce as putea spune desi este prea mult de comentat la acest art . oricum eu as avea numai cuvinte de lauda ptr tine … o seara faina iti doresc in continuare

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.