cele mai scumpe coniacuri din lume

10. $5,000   Courvoisier L’Esprit Decanter


Făcut dintr-o varietate de amestecuri, dintre care unele datează de la Napoleon I, Duhul lui Courvoisier cu o tenta de fum, contine arome de scorţişoară şi cu flori uscate de caise. Iniţial gustul este puternic dar dupa degustare acesta devine moale-dulceag.


9. $5,500 – Jenssen ArcanaÎn vârstă incepand de acum 98 de ani, pastrat în butoaie de stejar, Arcana lui Jenssen este un liqeur puternic, concentrat şi extraordinar de fin, imbutelierea lui facandu-se doar  la cerere, in recipiente sigilate si certificat de provenienta .
8. $6,000 – Hine Triomphe Talent De Thomas Hine Crystal DecanterFiecare flacon de Hine high-end Talent Thomas este imbuteliat intr-un decantor Baccarat şi apoi plasate în trabuc Humidor, realizat din abanos şi mahon Maccasar de Honduras recoltat efectiv in anulin care s-a fabricat licoarea.Acest mod de pastrare ajută la păstrarea Duhului buchetului floral delicat.

7. $6,400 – Frapin Cuvée 1888


Un amestec rar de coniacuri din rezervele de Frapin, Vintage este imbuteliat sub un dop de aur de 24 de karate într-un decantor twisty cristal care arata ca un recipient de la o  scenă Shakespeare-na. Cu arome dulci Flowery combina multe condimente, miere si note de vanilie prajita.

6. $7,500 – Martell Creation Cognac In Handcarved Baccarat Decanter


Cognacul lui Martell este o reinterpretare rara a unui prim lot produs la începutul secolului 19. Extra Large are o aroma fina care începe cu fructe uscate şi marmeladă şi în note de lemn de cedru bland si nuci.
5. $7,900 – Le Voyage de Delamain


Un amestec de coniacuri din Delamain Le Voyage este îmbuteliat în decantoare de cristal 500, dintre care majoritatea au fost repede achizitionate de colectionari dornici.  Se zvoneşte ca, pentru a avea un gust complex alternand intre blandetea ,,pielii rusesti” si tutun, plus arome de cafea si mirodenii de Est.


4. $12,900 – Hardy Perfection 140 years Cognac


Se presupune ca este cel mai vechi coniac neamestecat, cunoscut al lumii , aceasta oferta de la Hardy a fost limitată la 300 decantoare cristal Daum. Este un coniac foarte rar care se spune că gust de cafea, ciocolată şi stejar.
3. $55,000 – Remy Martin Cognac Black Pearl Louis XIII


Acest atent splicuit Remy Martin de culoarea chihlimbarului, Louis XIII Black Pearl ajunge în gura ta, degustare devine un vis real. De la 40 la 1.200 de ani sau incercat 100 de  coniacuri amestecate împreună. Se spune ca mirosul de flori, fructe şi condimente, este complectat de un amestec cu aromă de ghimbir, scorţişoară şi trabucuri cubaneze.
2. $200,000 – Hennessy Beaute du Siecle Cognac


Introduceţi o cheie de bronz, rândul său, şi sticla de cristal Baccarat, denumita generic ,frumusetea secolului”, se va ridica pe o tava deodata cu ridicarea capacului. Găzduita într-o folie de aluminiu topit şi reflectat de caseta din sticla, acest amestec combinat din rezervele de Hennessy are o vechime intre 47 si 100 de ani.

1. $2 million – Henri IV, Cognac Grande ChampagneUn elixir mixt produs pentru prima data in anul 1776 de catre descendenţi direcţi ai regelui Henri IV. Fiecare lot de Henri IV Dudognon Heritage este pastrat într-un butoi peste 100 de ani şi plafonat în interiorul unei sticle placate si in interior si la exterior cu aur, aur alb de 24 karate si diamante.6500 de sticle au fost produse in lume.

Daca acestea sunt adevaratele coniacuri atunci ce se bea pe la noi cum se numesc ? apa chioara , apa colorata 🙂

2 gânduri despre &8222;cele mai scumpe coniacuri din lume&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.