Diabetul si cea mai mare eliberare de baloane electronice

Pe parcursul lunii noiembrie se desfasoara in toata tara campania “Impreuna putem face mai mult”.

Obiectivul general al campaniei este de a realiza cea mai mare lansare de baloane electronice din lume. Platforma online a campaniei din România este www.baloanepentrudiabet.ro.

Cu ocazia Zilei Mondiale împotriva Diabetului, de pe 14 noiembrie în parteneriat cu Federaţia Internaţională de Diabet, Grupul sanofi-aventis a lansat campania “Împreună putem face MAI MULT”. Derulată în peste 30 de ţări ale lumii, printre care şi România, campania se doreşte a fi o mişcare globală de solidaritate împotriva diabetului, care are ca scop prevenirea acestei afecţiuni şi a complicaţiilor sale.

Estimările specialiştilor arată că până în 2030, 438 milioane de persoane vor suferi de diabet, reprezentând aproximativ 8% din populaţia lumii. Mai precis, mai mult de 1 din 13 adulţi ar putea avea diabet peste 20 de ani. „Împreună putem face MAI MULT” este o chemare de luare de poziţie împotriva diabetului, ce implică pe toată lumea, nu doar pe cei care suferă din cauza lui. Uneori persoanele cu diabet au tendinţa să se izoleze sau au percepţia greşită că nu mai sunt ca toţi ceilalţi sau că sunt vazuţi altfel de cei din jur. Noi dorim să le demonstrăm că se înşală, că există persoane care le sunt alături, îi susţin şi îi înţeleg. Iar pe aceste persoane am reuşit să le ”unim” prin campania de lansare de baloane din cele 12 oraşe. Totodată, îi invităm pe toţi cei care vor să ne susţină în mişcarea noastră mondială împotriva diabetului să lanseze un balon electronic în semn de solidaritate, intrând pe www.baloanepentrudiabet.ro. Vrem să realizăm cea mai mare lansare de baloane electronice, pentru ca fiecare persoană cu diabet, de oriunde din lume, să vadă că solidaritatea oamenilor trece de graniţele geografice.

Dorim sa fiti alaturi de noi si sa ne sustineti initiativa aflata doar la un clik distanta. Intra si tu pe www.baloanepentrudiabet.ro si elibereaza un balon electronic pentru a arata ca iti pasa. Invitat-ti prietenii sa faca acelasi lucru si impreuna vom trage un semnal de alarma in privinta diabetului.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.