cel mai puternic virus : stresul

Eu sunt o persoana rezistenta la stres si reusesc sa gandesc si sa actionez bine in conditii stresante ( cel putin asa imi place sa cred eu despre mine ) dar vine momentul cand cedez atat pshihic cat si fizic , vine un moment in care simti cum corpul nu mai raspunde la comenzi simti cum pur si simplu te-ai blocat si nu mai poti gandi .

Stresul poate fi de foarte multe tipuri , cuvantul stres nu inseamna neaparat nervi . Pentru fiecare persoana in parte stresul se manifesta diferit si are influente la fel de diferite . Stresul e principala cauza pentru inceputul multor boli , de exemplu si cred ca cel mai bun exemplu e diabetul indiferent de tipul sau . Pentru noi cei cu diabet stresul are o influenta imensa asupra starii bolii pentru ca foarte putin stres iti afecteaza glicemiile instantaneu care pot scadea brusc sau pot urca la fel de brusc ( propria experienta ) .

In titlul acestui articol am numit stresul un virus pentru ca se poate lua de la oricine foarte repede indiferent daca te protejezi sau nu . Personal cred ca stresul e un factor negativ principal care sta la baza oricarei decizii sau actiune gresita pe care o face o persoana  .

Asa ca singura arma impotriva acestui virus e sa incercam sa ramanem calmi cat mai mult timp posibil , sa gandim numai la rece , sa luam deciziile importante doar la calm si sa luptam mereu pt a nu ne imbolnavi de stres .

2 gânduri despre &8222;cel mai puternic virus : stresul&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.