speranta

Speranta moare ultima , spune o vorba veche .

Eu am vazut ca de ceva timp incoace speranta aproape tine de foame pt uni dintre noi , si la ora actuala cu toate problemele pe care criza si guvernul Romaniei  ni le provoaca unii oameni mai spera , mai spera intr-un viitor mai bun ( irealista sprenata zic eu ) . Personal nu mai pot sa sper la nimic pt ca vad cum incet incet cineva ne calca fiecare speranta in picioare . Am 23 de ani si totusi inca lucrez dar ma intreb ce speranta de viitor au acum scolaraii , cei de la gradinita , tinerii de clasa a 8-a  , sau mai bine spus ce speranta au pariinti acestor copii pt viitorul lor ?

Ce sperante in guvern au cei din moldova , cei inundatii de ape si ramasi fara case si avere ? cand guvernul vorbeste in fiecare zi numai si numai de masuriile de austeritate , oare ei stiu ca la oara asta sute poate mii de oameni plang ca au ramas sub cerul liber.

Ce sperante au oameni pentru a spori natalitatea si urca balanta in favoarea natalitati spre defavoarea mortalitatii ? cand guvernul taie ajutoarele pt mame .

Ce sperante de viindecare ai cand te internezi intr-un spital din tara ? cand tu trebuie sa iti cumperi medicamentele si toate necesare tratamentului ?

Ce sperante de educatie mai exista in scolile si liceele din tara ? cand profesorii nu isi primesc salariile cu lunile , cand copii fac sex chiar in wc institutiei ( ce igeienic, dezgustator )

Si cate alte sperante poprul roman si-a pus in tara asta .

Speram ca Dumnezeu nu ne-a uitat si isi va intoarce privirea spre noi .

Un gând despre &8222;speranta&8221;

  1. Rafael 08/07/2010 / 10:06

    Dumnezeu ne-a dat tot ce ne era nevoie , minte , sanatate , inteligenta … noi putem sa le folosim. E o incercare . Interesant blog.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.