diabetici de pretutindeni uniti-va !!!

Toti sau majoritatea cei care am trecut pragul Fundatiei Cristian Serban din Buzias suntem recunoscatori pentru cea ce au facut cei de acolo pentru noi , pentru ce inseamna in prezent acel loc pentru noi , cred ca a venit timpul sa rasplatim doctorii ,asistentele , doamnele de servici , ingrijitoarele , si pe tot staful din clinica in frunte cu  domnul si doamna profesor Serban incercand sa ii ajutam prin direcţionarea a 2 % din impozitul anual datorat pe venit , nu e mult dar e un inceput trebuie doar completat un simplu formular :  declaratia 230

Toate datele necesare pentru acest lucru le gasiti aici : fundatia Cristian serban

Pentru ca aceasta Fundatie nu se ocupa doar de diabetici , ci si de hemofilie si de distrofie musculara , si multe alte probleme si afectiuni  cred ca toti oameni ar putea contribui pentru binele celor cu probleme .

Doar asa aratam ca suntem oameni si ca avem sentimente ajutand pe cei care ajuta si pe cei care au nevoie .

3 gânduri despre &8222;diabetici de pretutindeni uniti-va !!!&8221;

 1. Ionut 12/02/2010 / 12:15

  Pot sa fac o completare? ANGAJATUL NU pierde nici un ban din salarul lui ndaca face acest lucru.
  Cei 2% reprezinta o suma pe care angajatul o PLATESTE ORICUM statului ca impozit! Deci orice angajat poate sa faca asta (angajat cu carte de munca). Poate sa decida ca din banii care merg la stat ca impozit pe salar (pe venit), statul sa dea inapoi 2% unor fundatii (in cazul descris de Bogdan, Fundatiei Cristian Serban din Buzias.
  Eu va recomand tuturor angajatilor sa faceti asta (diabetici sau nu) pentru a sustine asociatiile care inca mai fac ceva in tara asta.
  Credeti-ma pe cuvant, statul nu le ajuta atat de mult cat ar trebui.
  Iar inca un apel daca imi este permis, pentru cei care poate au mai multe posibilitati, nu va limitati la redirectionarea a 2% din venit pentru fundatie, oferiti unsprijin suplimentar. Participati la diferite actiuni de voluntariat ale asociatiei, promovati fundatia care inca sprijina oameni cu probleme. Viata va va fi recunoascatoare. Oricand si tu, cititorule, poti fi in locul unuia dintre acesti oameni care se lupta pentru o viata normala!

  Apreciază

 2. radelo1968 14/02/2010 / 20:55

  ma numesc radu si am 41 de ani si am diagnosticu de distrofie musculara progresiva si as vrea mai multe date si ce recuperare pot sa fac ca sa ma pot descurca singur in prezent ma misc greu incerc pe cit posibil sa nu folosesc carucioru cu toate ca is mai mereu pe jos in ultimu timp am tensiunea mica 8 cu 5 sau 9 cu 5 numi explica nimeni nimic nuh de ce am tensiunea mica eu nu ma tem de distrofie ci de complicatule ei am si ceva probleme cu urina dar tot asa nimeni nu spune nimic iau ceaiuri si miam mai revenit daca doriti vrea sa luam legatura prin id meu de mess genovuradu cu respect radu dorohoi jud.botosani.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.