Haiti

Dezastrele , au atatea cauze si consecinte , naturale sau provocate de om toate au consecinte grave asupra omenirii , asupra vietii .

Cutremure , tsunami , uragane , alunecari de teren , inundatii , si multe altele au marcat de-a lungul istoriei dezvoltarea economica si sociala a oamenilor .

Ultima catastrofa naturala a fost cutremurul din Haiti pe 13 ianuarie 2010 , mii de mortii , mii de oameni ramasi fara familie , mii de oameni raniti , mii de oameni ramasi fara case , nici nu are rost sa stim numarul acestora conteaza ca numarul celor salvatii sa fie cat mai mare si ma bucur ca inca mai aud la stiri ca si dupa 2 saptamani s-a mai gasit supravietuitori.

Nu stiu de ce doar in aceste momente de cumpana statele puternice ale planetei dau dovada de compasiune si intelegere fata de statele mai putin dezvoltate ale planetei dar mai bine mai tarziu decat niciodata .

In memoria celor care si-au pierdut viata , in cinstea celor care au supravietuit si in onoarea celor care lupta si acum ca celor de acolo sa le fie bine :DUMNEZEU SA II ODIHNEASCA IN PACE !!! pe cei care s-au dus intr-un loc mai bun

DUMNEZEU SA II AJUTE PE CEI RAMASI IN VIATA !!!

DUMNEZEU SA II LUMINEZE PE CEI CARE ISI OFERA  AJUTORUL !!!

Un gând despre &8222;Haiti&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.