Patrick Swayze

Dumnezeu sa il ierte si sa-l odihneasca in pace !!!

Un mare actor , un om care a adus placerea dansului pe cele mai inalte culmi , sincer „Dirty Dancing”, a fost unul din cele mai bune filme din copilaria mea si cred ca l-am mai revazut de cel putin inca 10 ori de atunci de la prima aparitia pe ecranul alb-negru pe care il aveam acasa la ai mei pe cand l-am vazut prima oara.

patrick swayze

a incetat din viata

Un al doilea exemplu  care spune si ne arata ca banii si faima nu poate cumpara sanatatea oricat s-ar incerca , dupa ce boala si lacomia altora l-a rapuns pe Michael il urmeaza si Patrick dar sa nu uitam si de cei din tara noastra mari interpreti care au cazut din cauza unei boli : Ionut Dolanescu , Florin Bogardo ….. ,

Cancerul de pancreas, boala de cere suferea actorul , este unul dintre cele mai agresive, numai unul din 10 bolnavi supravietuind la cinci ani de la diagnosticare. In plus, boala se extinde si la alte organe, ceea ce o face inoperabila in numeroase cazuri.

Candva fiecare dintre noi ne vom duce intr-un loc mai bun sau poate mai rau ceea ce conteaza e ce lasam in urma noastra pe acest pamant si cred ca Patrick Swayze a avut ce lasa pentru ca pe altii sa ii influenteze intr-un fel sau altul, a lasat un album de filme si cantece celebre .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.