nicu constantin

Nu stiu eu prea multe depre filmele sale sau despte piesele sale de teatru renumite stiu doar ca Nicu Constantin a fost este si va fi un mare actor a romaniei al generatie parintilor mei si sunt sigur ca la fel cum si de Dem Radulescu si de Nicu Constantin copii mei cu sigurant vor auzi de ei pentru ca ei impreuna cu multi alti au incercat sa aduca in sufletele si inimiel parintilor nostri dar si pentru noi bucurie si speranta in vremuri grele .

Se pare ca si pe el la fel ca pe multi alti tot sanatatea a fost cea care i-a curmat zilele , doua infarturi la un interval de 2 ore i-au fost fatale dupa ce fusese internat in spital din cauza unei afectiuni pulmonare severe.

nicu constantin

A fost unul din cei care a pus bazele fundatiei teatrului romanesc o persoama care se dedica trup si suflet in ceea ce face o persoana care iubea publicul .Foarte multi actori sau oameni cu renume in tara noastra il plang pe maestrul Nicu Constantin.

Stela Popescu: „Îmi pare foarte rău să aflu că a plecat dintre noi un mare actor. A fost un foarte bun actor şi un om plin de haz şi este o mare pierdere pentru lumea artistică. În ultima vreme, prea mulţi actori mari au plecat dintre noi. Dumnezeu să-l odihnească!”

Alexandru Arşinel: „Este o veste foarte tristă. A dispărut un actor mare, de excepţie, unic prin calităţile sale. Sunt extrem de marcat!”

Ileana Stana Ionescu: „Sunt dezechilibrată, răvăşită. Nu l-am mai văzut de aproape un an. Regret nespus că ne despărţim de un alt prieten. Dacă există ceva dincolo de această viaţă, îi doresc să găsească compartimentul în care se află fericirea”.

Mircea Albulescu: „Dumnezeu să îl odihnească! A fost un om atât de daruit şi atât de îndrăgostit de această meserie încât este o mare pierdere. Sunt oameni care şi după această vârstă sunt atât de preţioşi. A iubit atât de mult spectatorii şi nu putem decât să îi dorim atât de bine meritata odihnă veşnică”.

Mitică Popescu: „Dumnezeu să-l odihnească! A fost un om minunat, un prieten foarte bun şi un actor foarte bun, care ani de zile a ţinut afişul Teatrului „Tănase”. Ce sa mai spun.. nu pot să spun decât un mare OF…”

Traian Băsescu: „În aceste momente de mare tristeţe, doresc să transmit sincere condoleanţe familiei actorului Nicu Constantin şi tuturor celor apropiaţi.

Întreaga sa activitate artistică, de peste 50 de ani, va rămâne în amintirea noastră, a celor care l-am preţuit pentru măiestria şi devotamentul cu care a slujit scena şi filmul românesc.Dumnezeu să-l odihnească!”


Un gând despre &8222;nicu constantin&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.